GÜNDEM
Yayınlanma : 31 Ağustos 2025 15:19
Düzenleme : 31 Ağustos 2025 15:19

Aşkale'de trafik kazasında kaybolan İlknur Sağsöz'ün cesedi bulundu

Aşkale'de trafik kazasında kaybolan İlknur Sağsöz'ün cesedi bulundu
Erzurum'un Aşkale ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazasında Karasu Nehri'ne düşen İlknur Sağsöz'ün cesedi, iki gün süren arama çalışmalarının ardından bulundu. Kazada araç sürücüsü Eray Kılbaş hayatını kaybetmiş, diğer yolcu Nazlı K.
Aşkale'de trafik kazasında kaybolan İlknur Sağsöz'ün cesedi bulundu

Erzurum'un Aşkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Karasu Nehri'ne düşen İlknur Sağsöz'ün cansız bedenine ulaşıldı. Kazada, Eray Kılbaş yönetimindeki otomobil, Aşkale Karaköprü mevkiinde yapımı devam eden köprüden nehre uçmuştu.

KAZADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞ, BİR KİŞİ KURTARILMIŞTI

Eray Kılbaş olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yolculardan Nazlı K. ise inşaat işçileri tarafından sudan kurtarılmıştı. Ancak araçta bulunan İlknur Sağsöz, nehir sularına kapılmış ve kaybolmuştu. AKUT, JAK, Aşkale itfaiye ekipleri ve vatandaşlar iki gün boyunca arama kurtarma çalışmaları yürütmüş, ancak bir sonuç alınamamıştı. Aşkale Belediyesi ve DSİ ekipleri de Karasu Nehri'nin akış yönünü değiştirerek arama çalışmalarına destek vermişti.

İKİ GÜN SÜREN ARAMA ÇALIŞMALARINDAN SONRA BULUNDU

Bu sabah JAK ekipleri tarafından yapılan arama çalışmaları sonucunda, kaza yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta, su kenarında İlknur Sağsöz'ün cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan ceset İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ölen kadının ailesi ve yakınlarının feryatları ise yürekleri dağladı.