Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, ev yemekleri satan bir iş yerinde çıkan yangın, vatandaşları tedirgin etti. Yangın, Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan iş yerinin mutfağında, saat 17.30 sıralarında bir fritözden kaynaklanan alevlenmeyle başladı.

Yangın Hızla Kontrol Altına Alındı
İş yeri sahipleri, alevleri fark eder etmez 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmaması sevindirici bir gelişme oldu.

Maddi Hasar Var, Soruşturma Devam Ediyor
Yangın sonucunda iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Yoğun duman oluşması nedeniyle itfaiye ekipleri iş yerini tahliye etti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve yetkililer yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu tür olayların önüne geçmek için işletme sahiplerinin yangın güvenliği konusunda daha dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları büyük önem taşımaktadır. Milletimizin başı sağ olsun.


