Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Engel Atlama Balkan Şampiyonası'nda Türk biniciler büyük bir başarıya imza attı. Türkiye'den 40 binici, farklı kategorilerde yarışarak birincilik kürsüsüne çıktı. Turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna Hersek, Macaristan, Hırvatistan, Yunanistan, Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Slovenya'dan da biniciler katıldı.
TÜRK BİNİCİLERİN BAŞARILI YARIŞLARI
Türkiye Binicilik Federasyonu adına yarışan Türk sporcular, sergiledikleri performansla dikkat çekti. Dün yapılan müsabakalarda, farklı kategorilerde şampiyonluk elde edildi. Kadın Biniciler Kategorisi'nde Duru Ayan, Azra Öztürk, Hatice Büşra İpşirli ve Sedef Etik'ten oluşan takım birincilik kupasını kazandı.
GENÇ YETİŞKİN VE USTA BİNİCİLERDE DE ŞAMPİYONLUK
Genç Yetişkin Biniciler Kategorisi'nde ise Derin Güneş, Melis Serbest, Gökalp Danacı ve Ege Çevik'ten oluşan takım şampiyonluğa ulaştı. Usta Biniciler Kategorisi'nde de Ömer Çetin, Burak Uluçay, Barkın Aydın ve Necmi Eren'den oluşan takım, rakiplerini geride bırakarak birincilik elde etti. Türk binicilerinin bu başarısı, ülke sporuna önemli bir katkı sağladı.

