RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, yeni sezon hedeflerini ve takımın geleceğini Erzurum Yenigün Gazetesi ile paylaştı. Tecrübeli teknik adam, takımın en iyi dönemini yaşadığını ve büyük başarılar elde etme zamanının geldiğini vurguladı.
Başakşehir'in Yeni Hedefleri
Geçen sezonun eksikliklerini değerlendiren Atan, bu sezon ligde Avrupa iddiasını kanıtlamak, zirveye oynamak, kupada ilerlemek ve UEFA Konferans Ligi'nde başarılı olmak istediklerini belirtti. Atan, 'Geçen seneden tam anlamıyla mutlu değiliz. Çok daha fazla yapabileceğimizi biliyorduk. Bu sezon o hataları kulağımıza küpe olarak koyduk. Hedefleri yavaş yavaş ve kısa vadeli koymak lazım. Bu sezon hedeflerimiz büyük.' dedi.
Transfer Politikası ve Gelecek Planları
Atan, Başakşehir'i hem rekabetçi hem de oyuncu satışından gelir elde eden bir takım haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Krzysztof Piatek gibi oyuncuların satışının önemine değinen Atan, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve önceliklerinin 8 numara ve sol kanat oyuncuları olduğunu belirtti. Genç oyunculara da önem verdiklerini vurgulayan Atan, 'Hem akademi hem de A takım oyuncu havuzunu genişletip, Başakşehir'i rekabet edebilen ve satış yapabilen bir kulüp haline getirmeyi amaçlıyoruz.' diye konuştu.
En İyi Dönemlerinde Olduklarını Söylediler
Atan, teknik heyet olarak bilgi ve tecrübe açısından en iyi dönemlerini yaşadıklarını ifade etti. Alanyaspor, Kayserispor ve Başakşehir'deki deneyimlerini değerlendiren Atan, formasyonel zenginlikleriyle farklı sistemler uygulayabildiklerini ve bu deneyimi yeni hedeflere ulaşmak için kullanacaklarını söyledi. 'Ekip olarak 6 yıllık bir kariyerimiz var. Bilgi donanım ve tecrübe olarak en iyi dönemimizi yaşadığımızı söyleyebilirim. Bunu artık daha farklı hedefler başararak ve hayallere koşarak sürdürmek istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

