Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çaycuma ilçesinde geniş çaplı bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi, bir şüpheli ise tutuklandı.
GENİŞ ÇAPLI ARAMA
Adli makamların verdiği arama kararıyla Çaycuma'daki bir ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda; 53 kök kenevir bitkisi, 6 kök skunk bitkisi, 1597 gram kubar esrar, 45 gram toz esrar, 7 gram kenevir tohumu ve 1 adet esrar öğütme aparatı ele geçirildi. Ayrıca, aramalarda 2 adet muşta da bulundu.
SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ
Ele geçirilen malzemeler arasında 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 5 adet av tüfeği ve 26 adet 9 mm çapında tabanca fişeği de yer aldı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edildi.

