Süper Lig'de transfer hareketliliği devam ediyor. Milli futbolcu Cengiz Ünder'in, Fenerbahçe'den Beşiktaş'a kiralandığı resmi olarak açıklandı. Transfer, satın alma opsiyonu içeren bir anlaşma ile gerçekleşti.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA
Fenerbahçe, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Cengiz Ünder'in sezon sonuna kadar Beşiktaş'a kiralandığını duyurdu. Sarı-lacivertliler, açıklamada oyuncularına sakatlıktan uzak bir sezon diledi. Beşiktaş da benzer bir açıklama yayınlayarak, Cengiz Ünder'in 2025-26 sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kadrolarına katıldığını belirtti ve oyuncuya başarılar diledi.
ÜNDER'İN FENERBAHÇE PERFORMANSI
2023 yazında Marsilya'dan 15 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan 28 yaşındaki Cengiz Ünder, sarı-lacivertli takımda 43 maçta 9 gol ve 7 asistlik bir performans gösterdi. Milli oyuncunun yeni takımında başarılı bir sezon geçireceği umuluyor.

