Düzce Belediyesi'nin başlattığı 'Temiz Şehir Düzce' projesi kapsamında mahallelerde temizlik çalışmaları devam ediyor. Düzce protokolü, projenin daha geniş kitlelere ulaşması ve dikkat çekmesi amacıyla sosyal medya üzerinden bir hareket başlattı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün bir mahallede detaylı temizlik yapıyor; ayrıca, yere çöp atanlar kamera ile tespit edilip cezalandırılıyor.

SOSYAL MEDYA KAMPANYASI BAŞLATILDI
Projenin tanıtımı için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bir video ile Vali Selçuk Aslan'ı projeye destek vermeye çağırdı. Özlü, videosunda 'Düzce bizim evimiz, 'Temiz Şehir Düzce' mottomuz. Değerli Valimiz Selçuk Aslan’a çağrım; şehrimizi temiz tutmak için siz de var mısınız?' dedi.
VALİ ASLAN'DAN MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI
Vali Selçuk Aslan, Başkan Özlü'nün çağrısına yanıt vererek projeye katıldığını belirtti ve AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk ile CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan'ı da projeye dahil olmaya davet etti. Aslan, 'Kıymetli Belediye Başkanım Dr. Faruk Özlü, Düzce hepimizin ortak evi, temiz tutmak da hepimizin sorumluluğu. 'Temiz Şehir Düzce' diyerek yaptığınız bu anlamlı çağrıya gönülden katılıyor, Düzce Valisi olarak ben de varım diyorum! Düzce Milletvekillerimiz Ayşe Keşir, Ercan Öztürk, Talih Özcan. Kıymetli milletvekillerim, siz de var mısınız?' şeklinde çağrıda bulundu.

