Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanlığı, geleneksel hale gelen anma programının 261'incisini gerçekleştirdi.

EYLÜL AYI ŞEHİTLERİ ANILDI
Her ayın son haftası düzenlenen programda, bu ay şehit düşen Burak Zor, Alahattin Pergel, Korhan Ekiz, Murat Çalışkan, Tuncay Karataş, Arslan Çalık, Bekir Ferhat Kaya, Erol Güler ve Ahmet Kovancı isimleri anıldı. Şehitlerin özgeçmişlerinin okunması ve yapılan dualarla program icra edildi.

22 YILLIK KESİNTİSİZ DESTEK
EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim, 22 yıldır kesintisiz olarak devam eden bu programların şehit aileleri, EMŞAV gönüllüleri ve emniyet teşkilatı ile birlikte sürdürüldüğünü ve gelecekte de devam edeceğini belirtti. Programa katılan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ise emniyet teşkilatının önemine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı, hükümet, bakanlar ve milletvekillerinin teşkilata sağladığı her türlü desteğe teşekkürlerini iletti. Köse, şehitlere rahmet, yakınlarına ise uzun ömürler diledi.



