Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İç Mekân Tasarımı Programı öğrencileri, titizlikle hazırladıkları rektörlük binası maketini Rektör Prof. Dr. Akın Levent'e sundular.
ÖĞRENCİLERİN ESERİ REKTÖR'ÜN ÖVGÜSÜNÜ TOPLADI
Feyzanur Keleş, Busenur Aygün, Zeynep Beklen, Betül Aydeniz, T. Ömer İkinci, Nurgül Sarıgül ve Zafer Geçmez'in hazırladığı maket, üniversitenin yerleşkesindeki rektörlük binasının özgün mimarisini başarıyla yansıttı. MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Yavuz Ilgın ve Rektör Yardımcısı A. Ercan Ekinci de takdimde hazır bulundu.
BAŞARILI BİR ÇALIŞMA
Rektör Levent, öğrencilerin çalışmalarını hem estetik hem de teknik açıdan başarılı bulduğunu belirterek onları tebrik etti. Bu tür uygulamaların öğrencilerin mesleki gelişimine büyük katkı sağladığını vurgulayan Rektör Levent, emeği geçen öğrencilere ve öğretim üyelerine teşekkürlerini iletti. Takdimin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi ve ziyaret sona erdi.
MESLEKİ GELİŞİM İÇİN ÖNEMLİ ADIM
Öğrencilerin gösterdiği özveri ve ortaya koydukları başarılı çalışma, üniversitedeki eğitim kalitesinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Bu tür projelerin öğrencilere pratik deneyim kazandırması ve meslek hayatlarına olumlu yansımaları bekleniyor.

