Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Jandarma Asayiş Suç Araştırma Timleri (JASAT), aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında, 'Silahlı Yağma' ve 'Açık Cezaevinden Firar' suçlarından 24 yıl, 9 ay, 27 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.
FIRARİ PALANDÖKEN İLÇESİNDE YAKALANDI
Palandöken ilçesinde yakalanan şahıs, adli makamlara sevk edildi ve tutuklandıktan sonra Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu, kaçak şahsın yeniden adalete teslim edilmesini sağladı.
JANDARMA'DAN AÇIKLAMA
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı açıklamada aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini duyurdu. Bu açıklama, kamuoyuna güven ve emniyet duygusu aşılamayı amaçlıyor.

