Acı haber Erzurum'dan da yürekleri burktu. Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde çıkan ve kontrol altına alınamayan orman yangınında 10 canımız şehit oldu. Yangında görev alan kahramanlarımız, alevlerin arasında can vererek vatan sevgilerinin en büyük göstergesini sergilediler. Milletimiz, bu fedakarlık karşısında derin bir acı ve üzüntü yaşıyor.
Kahramanlar Anılarıyla Yaşayacak
Odunpazarı Arama Kurtarma (OBAK) Ekip Lideri Ercan Temel'in yaptığı açıklamada, şehit olan görevlilerin alevlerden kaçmaya çalışırken hayatlarını kaybettikleri belirtildi. Temel'in, 'Yukarıya doğru kaçmaya çalışmışlar. Sayılarla ilgili tam bilgim yok ama 10 kişi diye biliyorum' sözleri, yaşanan felaketin büyüklüğünü gözler önüne seriyor. Bu büyük kayıp, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Şehitlerimizin aziz hatıraları, gönüllerimizde sonsuza dek yaşayacak.
Doğu Anadolu'nun Başsağlığı Dileği
Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesi halkı, bu acı olay karşısında derin bir üzüntü duymaktadır. Şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, onların acılarını paylaştığımızı ifade ediyoruz. Vatan savunmasında canlarını feda eden bu kahramanlar, milletimizin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaklardır. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Bu büyük kaybın acısını hep birlikte atlatacağız. Milletimizin başı sağ olsun.

