GÜNDEM
Yayınlanma : 28 Eylül 2025 14:34
Düzenleme : 28 Eylül 2025 14:34

Gazeteci Nihat Kılıçoğulları'nın oğlu Ömer Faruk Kılıçoğulları dünya evine girdi

Gazeteci Nihat Kılıçoğulları'nın oğlu Ömer Faruk Kılıçoğulları dünya evine girdi
İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Nihat Kılıçoğulları'nın oğlu Ömer Faruk Kılıçoğulları, Özlem Bayram ile Grand Sultan Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle evlendi. Düğüne Erzurum Valisi ve çok sayıda davetli katıldı.

İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Haber Müdürü ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kılıçoğulları'nın oğlu Ömer Faruk Kılıçoğulları, Özlem Bayram (Kılıçoğulları) ile hayatını birleştirdi.

GRAND SULTAN DÜĞÜN SALONU'NDA COŞKULU TÖREN

Grand Sultan Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün merasimine Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez, DGF Genel Başkanı İrfan Tarakçıoğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri, basın mensupları ile çok sayıda davetli yoğun ilgi gösterdi.

AİLELER KONUKLARI KARŞILADI

Genç çiftin aileleri Dilek ve Nihat Kılıçoğulları ile Pınar ve Ednan Bayram, törene katılan tüm konuklarla yakından ilgilenerek misafirperverliklerini gösterdi.