SPOR
Yayınlanma : 03 Ağustos 2025 18:03

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz: Galatasaray maçında galip gelmek için elimizden geleni yapacağız

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz: Galatasaray maçında galip gelmek için elimizden geleni yapacağız
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, yeni sezonda ligi en üst sırada bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Galatasaray maçında galip gelmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve taraftar desteğinin önemini vurguladı.

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren futbol takımıyla bir araya gelen Yılmaz, teknik direktör İsmet Taşdemir ve futbolcularla görüştü. Yoğun destek veren taraftarlara teşekkür eden Başkan, Galatasaray maçında galibiyet isteyen taraftarlara, 'Sizin desteğinizle Cimbom’u yeneceğiz, onlar Cimbom ise biz de Gaziantep’iz' sözleriyle desteklerini kabul etti. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yılmaz, takımın durumunu, transferleri ve yeni sezon hedeflerini değerlendirdi.

YENİ SEZON HEDEFİ: LİGİ EN ÜSTTE BİTİRMEK

Yeni sezonun Türk futbol camiasına hayırlı olmasını dileyen Yılmaz, kazasız belasız bir sezon diledi. Yüksek beklentilerden bahseden Başkan, hakemlerin Türk olmasını desteklediklerini vurguladı. Transfer çalışmalarının devam ettiğini ve 1-2 nokta transfer daha yapacaklarını belirten Yılmaz, iyi bir takım kurmak için çalıştıklarını ifade etti. Şampiyonluk hayalini dile getirirken, asıl hedeflerinin Gaziantep'e yakışır bir yerde ligi bitirmek olduğunu vurguladı.

TARAFTARLAR 12. ADAM

Başkan Yılmaz, taraftarlara olan bağlılıklarını dile getirerek, 'Taraftarlarımızı çok seviyoruz. Çünkü biz onlarla varız. 12. adam dediğimiz taraftarımız bizim için çok önemli. İnşallah seyirci sayımızı da daha da arttırarak devam etmek istiyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde' dedi. Ligin ilk haftasında oynayacakları Galatasaray maçı hakkında konuşan Yılmaz, rakibin kim olduğunun önemli olmadığını, her maça kazanmak için çıktıklarını ve Galatasaray maçında da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.