Batman'ın Gercüş ilçesinde meydana gelen korkunç bir trafik kazası, Doğu Anadolu'nun huzurunu bir kez daha bozdu. Genç bir motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığı kaza, bölgede büyük üzüntü yarattı. Milli ve manevi değerlerimize bağlı gençliğimizin böyle acılarla sınanması, hepimizi derinden sarstı.

Genç Sürücü Hayati Tehlikede
Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında Gercüş çevre yolunda yaşandı. 17 yaşındaki Muhammed Bilal Gündüz yönetimindeki 72 ACG 854 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak refüj direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle genç sürücünün bacağı koptu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Gündüz'ü ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim Araştırma Hastanesine sevk etti. Genç sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor
Kazanın ardından yetkililer tarafından yapılan açıklama bekleniyor. Olayın ayrıntılarının araştırılması ve sorumluların bulunması için gerekli incelemelerin başlatıldığını umuyoruz. Bu acı olayın bir daha yaşanmaması için trafik güvenliğine daha fazla önem verilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Genç Muhammed Bilal Gündüz'e acil şifalar diliyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı temenni ediyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi böyle acı olaylardan korusun.





