MAGAZİN
Yayınlanma : 15 Temmuz 2025 19:57

Hepsi grubu üyeleri arasında yeni bir tartışma: Yasemin Yörük ve Gülçin Ergül yine karşı karşıya

Hepsi grubu üyeleri arasında yeni bir tartışma: Yasemin Yörük ve Gülçin Ergül yine karşı karşıya
Hepsi grubunun eski üyeleri Yasemin Yörük ve Gülçin Ergül, sosyal medyada yeni bir tartışmaya tutuştu; Yörük'ün göndermesine Ergül'den sert bir yanıt geldi.

2004 yılında kurulan Hepsi grubu, Türk müzik tarihinin sevilen gruplarından biriydi. Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı ve Yasemin Yörük'ten oluşan grup, 2009 yılında Gülçin Ergül'ün ayrılmasıyla dağılmıştı. Ancak yıllar geçmesine rağmen grup üyeleri arasındaki tartışmalar devam ediyor.

SOSYAL MEDYA SAVAŞI

Özellikle Yasemin Yörük ve Gülçin Ergül arasında yaşanan gerilim, sosyal medyaya da yansıdı. Yasemin Yörük, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Gülçin Ergül'e gönderme yaptı. Yörük, başka bir grubun yeniden bir araya gelmesini örnek göstererek, kendi aralarındaki ego savaşlarını eleştirdi. 'Ego savaşlarının olmadığını görüyoruz açıkça. Tekrar birlikteler... Biz hala ve hala ego savaşları... Yazık...' şeklinde bir paylaşım yaptı.

GÜLCİN ERGÜL'DEN YANIT

Yasemin Yörük'ün paylaşımına saatler sonra Gülçin Ergül yanıt verdi. Ergül, tartışmanın egoyla ilgisi olmadığını, kendisini korumak zorunda olduğunu ve değerinin bilinmediği yerlerde bulunmamayı tercih ettiğini belirtti. 'Bunun hiç egoyla alakası olmadığı belli söylememe de gerek olduğunu sanmıyorum aslında. Ben salak değilim; yaşacaklarımı bile bile kendime haksızlık edemem. Kendimi korumak zorundayım. Değerimin bilinmediği yere kendimi götürmemek öz bakımdır, ego değil. Bu söylemler de haklılığımı senelerdir kanıtlıyor. Bilmedikleri kelimeleri kullanmasalar keşke. Ego herkeste vardır ama dengeli olması gerekir. Burada istediği olmadığı için ağlayarak 'neden bana yeniden senden yararlanmak istememe rağmen bu fırsatı vermiyorsun' hissiyatıyla sinirlenerek dil uzatıyor. Kendine ayna tutmadan. Saygısızlığa ok değilim.' dedi.