SPOR
Yayınlanma : 09 Eylül 2025 20:27
Düzenleme : 09 Eylül 2025 20:27

İsmail Kartal açıklama yaptı: Basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı

İsmail Kartal açıklama yaptı: Basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, hakkında çıkan asılsız haberler nedeniyle basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, hakkında çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertli takımda, Jose Mourinho'nun ayrılığını takiben Domenico Tedesco teknik direktörlük görevine getirildi. Kulüp, İtalyan çalıştırıcıyla 2 yıllık bir sözleşme imzaladığını duyurdu.

ASILSIZ HABERLER

Fenerbahçe'nin Tedesco'dan önce teknik direktör adayları arasında yer alan İsmail Kartal, resmi açıklamanın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Kartal, cevap hakkını saklı tuttuğunu belirterek basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

BASIN TOPLANTISI DETAYLARI

Kartal'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: 'Fenerbahçe’mizin yeni teknik direktörünün belirlenmesi sürecinde hakkımda asılsız, gerçek olmayan, çarpıtılarak sunulan ciddi bilgi kirliliği mevcuttur. Fenerbahçe’mizin bir evladı olarak seçim sürecini de düşünerek cevap hakkımı saklı tutmaktayım. Bu süreçlerden hemen sonra, taraftarlarımıza ve camiamıza gerekli tüm açıklamaları basın toplantısıyla yapacağım.'