Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" kapsamında AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nda vatandaşlarla buluştu.

CHP'NİN GÜNDEMİ YOLSUZLUK
Karaismailoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) yolsuzluklarla suçladı ve "Kendi şahsi menfaatleri için paraları zimmetlerine geçirdiler. Bu vicdansızlıktır, edepsizliktir" dedi. CHP'nin yolsuzluk dışında bir gündemi olmadığını, AK Parti'nin ise Türkiye'ye hizmet odaklı olduğunu vurguladı.

İSTANBUL'UN İHTİYAÇLARI
İstanbul'un hizmete ihtiyaç duyduğunu belirten Karaismailoğlu, 2019'dan beri şehrin hizmetten uzak kaldığını, basit sorunların bile çözülememesinin CHP yönetiminin başarısızlığını gösterdiğini ifade etti. Ulaştırmanın önemini vurgulayan Karaismailoğlu, Marmara Raylı Sistemi gibi projelerin şehrin ihtiyaçlarına cevap verdiğini, CHP'nin ise yolsuzluklarla gündeme geldiğini söyledi.

ESNAFLA BULUŞMA
Konuşmasının ardından Maltepe'deki esnafı ziyaret eden Karaismailoğlu, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm için yardımcılarına not aldırdı.







