ASAYİŞ
Yayınlanma : 27 Eylül 2025 04:49
Düzenleme : 27 Eylül 2025 04:49

Manisa'da 1,5 milyon TL değerinde kaçak tütün ve sigara sarma kağıdı ele geçirildi

Manisa'da 1,5 milyon TL değerinde kaçak tütün ve sigara sarma kağıdı ele geçirildi
Manisa'da jandarma ekiplerinin otoyolda yaptığı operasyonda 1000 kilo kaçak nargile tütünü ve 8 milyon 375 bin adet sigara sarma kağıdı ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Manisa'da jandarma ekipleri tarafından otoyolda gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon TL olan 1000 kilogram kaçak nargile tütünü ve 8 milyon 375 bin adet sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

OPERASYON DETAYLARI

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Otoyol Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, rutin denetimler sırasında şüpheli bir aracı durdurdu. S.Ü. (28/E) isimli şahsın kullandığı araçta yapılan detaylı arama sonucunda, toplamda 1 milyon 500 bin TL değerinde kaçak nargile tütünü ve 8 milyon 375 bin adet sigara sarma kağıdı bulundu.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLADI

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısına bilgi verildi ve alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şüpheli hakkında adli makamlara sevk edilmek üzere gerekli işlemler başlatıldı.