Doğu Anadolu'nun kadim şehirlerinden Erzurum'dan uzakta, Manisa'nın Kula ilçesinde yaşanan üzücü bir olay, milli birlik ve beraberliğimizin önemini bir kez daha hatırlatıyor. Ankara-İzmir seferini yapan bir otobüsün iki şoförü arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüşmüş ve bir şoförün hafif şekilde yaralanmasıyla sonuçlanmıştır. Bu tür olayların, ülkemizin huzur ve güvenliğine gölge düşürdüğünü ve birlik ve beraberliğimize zarar verdiğini hatırlatmak isteriz.
Kavga Kavacık Mahallesi'nde
Saat 22.00 sıralarında, Kavacık Mahallesi kavşağında yol kenarına çekilen otobüste, B.Ç. ve A.İ. adlı iki şoför arasında henüz sebebi tam olarak bilinmeyen bir tartışma yaşanmıştır. Tartışma kısa sürede kontrolden çıkarak arbedeye dönüşmüş ve A.İ., meslektaşı B.Ç.’yi bıçakla yaralamıştır. Olayın şiddet içerikli olması ve iki vatandaşımız arasında yaşanması, toplumsal barış ve huzurumuz için daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini göstermektedir.
Jandarma müdahalesi ve soruşturma
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilmiş, hafif yaralanan B.Ç., Kula Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. Yetkililer, yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığını açıklamıştır. Şüpheli A.İ. ise jandarma ekiplerince olay yerinde yakalanarak gözaltına alınmış ve soruşturma başlatılmıştır. Umarız bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemler alınır ve ülkemiz huzur ve güvenliğe kavuşur.

