ÖZEL HABER
Yayınlanma : 06 Temmuz 2026 12:33
Düzenleme : 06 Temmuz 2026 13:48

MHP AZİZİYE’DE LOKMAN ACAR GÜVEN TAZELEDİ

MHP AZİZİYE’DE LOKMAN ACAR GÜVEN TAZELEDİ
Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” temalı ilçe kongreleri kapsamında Aziziye’de düzenlenen 7. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Lokman Acar güven tazeledi.

Genel Başkan, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla “Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” temasıyla gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongreleri, MHP Aziziye İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi ile devam etti. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Lokman Acar yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kongrenin Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Muhammed Hanifi Macit üstlenirken, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cihan Aksakal, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin kongre mesajını okudu.

Kongreye Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Mevlüt Özcan, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Emre Akar, eski il başkanları, il ve ilçe yöneticileri, KAÇEP üyeleri, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

 

YURDAGÜL: “BİRLİK VE KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ”

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, kongrelerin yalnızca teşkilat seçimi olmadığını, aynı zamanda dava şuuru ve birlik ruhunun güçlendiği önemli buluşmalar olduğunu söyledi.

Vatandaşlarla sürekli iç içe olduklarını belirten Yurdagül, siyaset anlayışlarının gönüllere dokunmak ve millete hizmet etmek üzerine kurulu olduğunu ifade etti. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu devlet aklı ve liderliğin kendilerine yol gösterdiğini vurgulayan Yurdagül, “Önce ülkem ve milletim” anlayışıyla çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.

LOKMAN ACAR: “DAHA FAZLA GÖNÜLE DOKUNACAĞIZ”

Yeniden ilçe başkanlığına seçilen Lokman Acar, kendisine duyulan güvene teşekkür ederek yeni dönemde daha çok sahada olacaklarını söyledi.

Aziziye’nin 73 mahallesinde vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini belirten Acar, “Kapımızı çalan hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde teşkilatımızı daha da güçlendirecek, gençlerimize ve kadınlarımıza daha fazla ulaşacağız. Üç hilalli sancağımızı Aziziye’nin her köşesinde daha yukarı taşımanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Acar ayrıca İl Başkanı Adem Yurdagül’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek birlikte Erzurum’a hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

MACİT: “TÜRKİYE YÜZYILI’NIN TEMELİ GÜÇLÜ TEŞKİLATLARDIR”

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Muhammed Hanifi Macit ise konuşmasına Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyaset anlayışının temelinde “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” ilkesinin bulunduğunu belirten Macit, “Türkiye Yüzyılı hedefinin en önemli aşamalarından biri Terörsüz Türkiye vizyonudur. Güçlü teşkilatlar, güçlü Türkiye’nin teminatıdır. Milliyetçi Hareket Partisi dün olduğu gibi bugün de devletimizin bekası ve milletimizin geleceği için kararlılıkla çalışmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda birlik ve beraberlik mesajı veren Macit, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek ülkücü harekete başarı temennisinde bulundu.