GÜNDEM
Yayınlanma : 07 Ağustos 2025 11:57

Oltu'da yeni kapalı halk pazarının temeli atıldı

Oltu'da yeni kapalı halk pazarının temeli atıldı
Erzurum'un Oltu ilçesinde, eski İçişleri Bakanı Selami Altınok ve diğer yetkililerin de katıldığı törenle, halkın uzun süredir beklediği Kapalı Halk Pazarı'nın temeli atıldı.
Oltu'da yeni kapalı halk pazarının temeli atıldı

Erzurum'un Oltu ilçesinde uzun zamandır beklenen Kapalı Halk Pazarı'nın temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene, eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok; AK Parti Erzurum milletvekilleri Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat; Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik; AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu; Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen; AK Parti Oltu İlçe Başkanı Oğuzhan Yavuz; MHP İlçe Başkanı Vedat Sağlam; belediye meclis üyeleri; sivil toplum kuruluşları temsilcileri; muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PROJENİN SOSYAL YÖNÜ VURGULANDI

Yeni Kapalı Halk Pazarı'nın sadece ekonomik bir alan olmayacağını, kadınlar, gençler ve üreticiler için özel alanlar içereceğini belirten yetkililer, projenin sosyal yönüne dikkat çekti. Pazar alanının, yerel üretimi destekleyen, toplumsal dayanışmayı artıran ve halkı bir araya getiren bir merkez olacağı ifade edildi. Konuşmalarda, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür edildi.

OLTU'YA YATIRIMLAR SÜRECEK

Yetkililer, Oltu ilçesinin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak, 'Biz Oltu’ya sevdalıyız. Bu şehrin her karışında emeğimiz, her projesinde heyecanımız var' mesajını verdiler. Temel atma töreni, katılımcıların coşkulu katılımıyla sona erdi.