GÜNDEM
Yayınlanma : 28 Temmuz 2025 06:45

Orman yangınına yardım için giden baba-oğul kaza yaptı: Yaralı olarak hastaneye kaldırıldılar

Orman yangınına yardım için giden baba-oğul kaza yaptı: Yaralı olarak hastaneye kaldırıldılar
Orhaneli-Harmancık orman yangınına yardım için giden bir baba ve oğlu, su tankerine çarparak yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
Orman yangınına yardım için giden baba-oğul kaza yaptı: Yaralı olarak hastaneye kaldırıldılar

Bursa'nın Orhaneli ve Harmancık ilçelerinde çıkan orman yangını, bölge halkını ve yetkilileri alarma geçirdi. Yangına müdahale çalışmaları sürerken, yardım için yola çıkan bir otomobilin su tankerine çarpmasıyla acı bir kaza yaşandı. Bu üzücü olay, milli birlik ve beraberlik duygularımızı yeniden hatırlatırken, bir kez daha dikkatli ve duyarlı olmamız gerektiğini gösteriyor.

Yangın Bölgesinde Acı Bir Kaza

43 U 7397 plakalı otomobil, İsa A. yönetiminde yangına yardım için bölgeye giderken, yolda ilerleyen bir su tankerine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü İsa A. ve oğlu yaralandı. Çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesiyle yaralılar ilk bakımlarını alırken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar en yakın hastaneye kaldırıldı ve tedavilerine başlandı. Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Milli Birlik ve Beraberlik Zamanı

Bu acı olayın bir kez daha gösterdiği gibi, zor zamanlarda milli birlik ve beraberliğimiz çok önemlidir. Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanan her olay, tüm Türkiye'yi yakından ilgilendirir. Orman yangınlarına karşı hep birlikte mücadele etmeli, dikkatli ve duyarlı olmalıyız. Yangın söndürme çalışmalarına katılan tüm ekiplere ve vatandaşlara teşekkür ediyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşımaktadır.