MAGAZİN
Yayınlanma : 20 Temmuz 2025 15:43

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın oğlu Fikret Hakan, ilk kez denizle buluştu

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın oğlu Fikret Hakan, ilk kez denizle buluştu
Ünlü oyuncu çifti Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın üç aylık oğulları Fikret Hakan, Alaçatı'da ilk kez denize girdi. Mutlu aile anlarını sosyal medyada paylaştılar.
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın oğlu Fikret Hakan, ilk kez denizle buluştu

Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve oyuncu Kaan Yıldırım çiftinin mutluluğu, minik oğulları Fikret Hakan ile katlanarak artıyor. 2024 yılında Roma'da evlenen çiftin, 1 Nisan 2025'te dünyaya gelen bebekleri Fikret Hakan, geçtiğimiz günlerde hayatının ilk deniz deneyimini yaşadı.

Alaçatı'da Tatil Keyfi

Alaçatı'da tatil yapan çift, plajda objektiflere yakalandı. Kaan Yıldırım'ın, minik Fikret Hakan'ı kucağından hiç indirmemesi dikkat çekti. Sıcak havadan etkilenmemesi için küçük Fikret Hakan'a şapka takan çift, daha sonra ailece yemek yedi. Baba Yıldırım, bu mutlu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Sosyal Medyada Büyük Beğeni

Kaan Yıldırım'ın, oğluyla denize girdiği anları paylaştığı gönderi, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçileri, Yıldırım ailesinin mutluluğuna ortak olarak, güzel yorumlarda bulundu. Fikret Hakan'ın sevimli hali, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Bu güzel haber, Erzurum ve Doğu Anadolu halkına da mutluluk verdi.