Batman'ın Sason ilçesinde, zorlu coğrafi şartlara rağmen yürütülen yoğun hizmetler, köy muhtarlarının takdirini topladı. 45 köy muhtarı, Kaymakam Furkan Başar'a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti. Bu anlamlı buluşma, Sason'un kalkınma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin bir göstergesi oldu.

Sason'a Yaşanabilirlik Katılıyor
Muhtarlar adına konuşan Hayrettin Cengiz, Kaymakam Başar'ın özverili çalışmalarına vurgu yaparak, yol yapımından köy ziyaretlerine kadar birçok alanda gösterilen çabayı takdirle karşıladıklarını dile getirdi. Cengiz, özellikle ulaşımın güçleştiği meralara açılan yeni yolların ve köylerin altyapısının iyileştirilmesinin büyük önem taşıdığını belirtti. 'Bir yıl içinde yapılan hizmetler, önceki yıllara kıyasla dört yıla denk geliyor' diyen Cengiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Vali Ekrem Canalp'a da teşekkürlerini iletti.

Devlet-Millet Birliği Örneği
Plaketi kabul eden Kaymakam Furkan Başar ise, muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başar, Sason'un en iyisine layık olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı. 'Sason'u ve Sasonluları çok seviyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz' diyen Başar, devlet-millet birliğinin güzel bir örneğini sergiledi. Muhtarlar daha sonra İlçe Özel İdare Müdürü Mutalip Çelik'i de ziyaret ederek bir plaket takdim etti.

