SPOR
Yayınlanma : 01 Eylül 2025 00:36
Düzenleme : 01 Eylül 2025 00:36

Sergen Yalçın: Bu oyun isimle oynanmıyor

Sergen Yalçın: Bu oyun isimle oynanmıyor
Beşiktaş'ın Alanyaspor'a 2-0 yenildiği maçın ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın, takımın performansından memnun olmadığını ve futbolun isimle değil mücadeleyle oynandığını belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanan ve Alanyaspor'un galibiyetle sonuçlanan karşılaşmanın ardından hayal kırıklığı yaşayan Yalçın, takımının performansından oldukça memnun olmadığını dile getirdi.

SERGEN YALÇIN'DAN ALANYASPOR MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Yalçın, Alanyaspor'u tebrik ederek sözlerine başladı ve ekledi: 'Biz beklentinin çok altında kaldık. Kötü bir gidişat var. Bunun farkındayız. Bugün farklı formatla da oynadık ama camiamızın, taraftarımızın bilmesi gereken, futbolun isimle oynanmadığı! Futbol, mücadele sahada! Çok isimlere takılmamak lazım.' Teknik direktör, takımının performansını eleştirerek, futbol adına çok bir şey yapamadıklarını vurguladı. 'Bu oyun bizim oyunumuz değil. Çok daha sağlam, rakibi oynatmayan, çok daha hücum yapan, rakibe izin vermeyen, oyunun kontrolünü elinde tutan bir Beşiktaş olmalı. Bugün gelinen noktada beklentinin çok altında bir oyun, istek, arzu, mücadele, savaşma! Bu şekilde olmaz! Biz bunu değiştirmek için çok mücadele edeceğiz. Sonucu hep birlikte göreceğiz!' şeklinde konuştu.

KADRO SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

Kadro yapısıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Yalçın, kenar oyuncusu sıkıntısına dikkat çekti. 'Kenar oyuncumuz yok! Bir tane var, o da sakat. Kimseden gizlemeye gerek yok. 1-2 tane kenar, belki merkez orta saha... 1-2 oyuncu bizi ne kadar değiştirir? Önümüzde süre var, tabii ki çalışacağız. Görünen tabloda işimiz çok kolay değil!' diyerek transfer çalışmalarına işaret etti.