SPOR
Yayınlanma : 05 Ağustos 2025 20:23

Söke Belediyesi, kadın voleybol takımına desteğini sürdürüyor

Söke Belediyesi, kadın voleybol takımına desteğini sürdürüyor
Aydın'ın Söke ilçesindeki Söke Belediye Saldos Voleybol Takımı, Söke Belediyesi'nin sponsorluğuyla 2025-2026 sezonunda da TVF Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele edecek. Söke Belediye Başkanı Dr.

Aydın’ın Söke ilçesinde başarılarıyla adından söz ettiren Söke Belediye Saldos Voleybol Takımı, önümüzdeki sezon da aynı isimle mücadele edecek. TVF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden takım, 2025-2026 sezonunda da Söke Belediyesi’nin desteğiyle sahalarda yer alacak.

SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Son iki sezondur takımın isim sponsorluğunu üstlenen Söke Belediyesi, bu desteğini yeni sezonda da sürdürme kararı aldı. Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ve Kulüp Başkanı Mutlu Yıldırım arasında yapılan anlaşma ile sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Bu anlaşmayla Söke’nin başarılı kadın voleybolcuları, bir sezon daha Söke Belediyesi çatısı altında başarı hedefiyle mücadele edecek.

BAŞKAN ARIKAN VE YILDIRIM'DAN AÇIKLAMALAR

Başkan Arıkan, imza töreninde yaptığı açıklamada, 'Söke’nin adını sporla duyurmaya devam edeceğiz. Voleybol takımımızın tüm branşlarda elde ettiği başarılar bizi gururlandırıyor. Gençlerimizi ve yerel sporcularımızı desteklemek bizim için büyük bir gurur. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum' dedi. Kulüp Başkanı Mutlu Yıldırım ise verdiği destekten dolayı Söke Belediyesi’ne ve Başkan Arıkan’a teşekkür ederek, 'Başkanımız ve Söke Belediyesi her zaman yanımızda oldu ve olmaya da devam ediyor. Yeni sezonda hedeflerimiz hep olduğu gibi yine başarılara imza atmak. Sökemizi en iyi şekilde temsil etmek' şeklinde konuştu.