GÜNDEM
Yayınlanma : 10 Eylül 2025 18:50
Düzenleme : 10 Eylül 2025 18:50

Van'da refüje zarar veren şahıs yakalandı

Van'da refüje zarar veren şahıs yakalandı
Van’da Maraş Caddesi’ndeki refüjdeki çiçek ve fidanlara zarar veren şahıs, zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalandı ve hakkında yasal işlem başlatıldı. Van Büyükşehir Belediyesi de sosyal medyadan yaptığı açıklama ile olayı doğruladı.

SUÇ ÜSTÜ YAKALAMA

Van Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada olayı doğruladı. Belediyenin paylaşımında, Maraş Caddesi’ndeki refüjdeki ağaç ve çiçeklere kasıtlı olarak zarar veren şahsın zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalandığı ve emniyet güçleriyle iş birliği içinde gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Zarar verilen çiçek ve fidanların onarımı için gerekli çalışmaların da başlatılacağı tahmin ediliyor. Olayın Van halkı arasında tepkiyle karşılandığı ve kamu malına verilen zararın telafisi için gerekli adımların atılacağı öğrenildi.