Yerel Haber Girişi : 27 Nisan 2022 13:27

Herkes oraya koştu 

Herkes oraya koştu 
Herkes oraya koştu 

Erzurum’da geçtiğimiz hafta sonunda çıkan yangında adeta tepeden tırnağa yanan Coşkun Güveç Dünyası’na bu kez ‘geçmiş olsun’ dileyenler akın ediyor. Erzurum Valisi Okay Memiş’ten Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’den merkez ilçe belediye başkanlarına, diğer siyasi parti temsilcilerinden STK başkanları ve bürokratlara varıncaya kadar herkes Coşkun Güveç’in yolunu tutuyor. İşletmeci Ensar Coşkun’a geçmiş olsun dileklerini ileten ve işletmedeki yangınla ilgili olarak detaylı bilgi alan herkes, işletmeyle ilgili üzüntü dileklerini paylaşmayı da ihmal etmiyor. İşletmeci Ensar Coşkun ise, yangının ardından gördükleri yakın ilgi, destek ve alakanın her şeyi unutturduğunu belirterek, “Bu şehirde bu kadar çok değerli olduğumuzu bilmiyorduk. Meğer ne çok sevenimiz, Allah eksikliklerini vermesin, ne çok dostumuz varmış” ifadelerini kullandı. 

 

COŞKUN: HERKES YANIMIZDA OLDU 

Geçtiğimiz Cumartesi günü çıkan yangınla ilgili olarak gerekli adli soruşturmanın devam ettiğini ve yangını çıkartanların tutuklandığını dile getiren Ensar Coşkun, “Devletimiz elbette gerekeni yapar, yapacaktır da. Bizim başımızdan böyle bir olay geçti, üzgünüz.  Sonuçta burası 35 kişinin ekmek kapısıydı, en kısa sürede gerekli tamirat ve onarımı yapıp hizmete yeniden başlayacağız” dedi. 

Yangının ardından Erzurum halkını yanlarında görmenin büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden Ensar Coşkun, “Herkesin kendine göre bir çevresi vardır, biz de öyleyiz. Ancak bu olaydan sonra gördük ki, bu şehirde ne çok değer verenimiz ve ne çok sevenimiz varmış. Allah herkesten ve hepsinden razı olsun” diye konuştu. 

ENSAR COŞKUN’DAN TEŞEKKÜR 

Gerek siyaset, gerek iş ve gerekse bürokrasi çevresinden birçok ismin geçmiş olsun dileklerini iletmek için geldiğini anlatan işletmeci Coşkun, “Sayın Valimizden, Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, İlçe Belediye Başkanlarımızdan, AK Parti ve MHP İl Başkanlarımızdan, STK başkanlarımızdan ve müşterilerimizden Allah sonsuz kere razı olsun. Böylesine zor ve sıkıntılı bir dönemde yükümüzü paylaşıp bizi gerçekten mesut ettiler. Müessesemizi en kısa sürede eski haline dönüştürüp, kaldığımız yerden işimize devam edeceğiz. Burası yüzlerce insana yine ekmek kapısı olmaya ve Erzurum’un lezzet durağını teşkil etmeye devam edecek” dedi.