Yerel Haber Girişi : 31 Ocak 2022 11:49

HOCA KRİZİ BÜYÜYOR!

HOCA KRİZİ BÜYÜYOR!

Erkan Sözeri ile yolların ayrıldığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. 


Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da teknik direktör krizi büyüyor. Bandırmaspor mağlubiyetiyle birlikte Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasının ardından hocasız kalan mavi beyazlı takımda yeni teknik adamın kim olacağı gündemin başlıca sorusu haline geldi. Geçtiğimiz hafta teklif götürülen Samet Aybaba’nın düşünmek için istediği süre dün sona ererken, tecrübeli teknik adamdan henüz olumlu bir yanıt gelmedi. Kulislerden sızan bilgiler, Samet Aybaba’nın teşekkür edip hocalık teklifini geri çevirdiği yönündeyken, arayışlar bir diğer yandan da devam ediyor. Mustafa Reşit Akçay, Bayram Bektaş, İrfan Buz ve Yalçın Koşukavak gibi isimler üzerinde yoğunlaşan mavi beyazlı yönetime Hüseyin Çimşir tavsiyesinde bulunulduğu da ifade ediliyor.

 

MAÇLAR HAFTA SONU BAŞLIYOR

Sportif Direktör Muzaffer Bilazer’in teknik direktörlük yapmak istemediğini açıklamasının ardından gözler yeniden yönetime çevrilirken, taraftarlar ise, önümüzdeki hafta sonu itibariyle milli maç arasının da son bulmuş olacağını belirterek, “Bu kriz bu hafta sonuna kalmadan çözüme kavuşturulmalı ve takım yeni hocasıyla çalışmalara bir an önce başlamalıdır” görüşünü savunuyor.

 

BU TAKIM BİLAZER’E KALIR…

Bazı taraftarlar ise, takımın Manisa FK maçına Muzaffer Bilazer’le çıkacağını, galip gelinmesi durumunda yola devam edileceğini öne sürerek, “Bu takım öyle ya da böyle Muzaffer Bilazer’e kalacak gibi duruyor. Çünkü kulüpte yaşanan parasal sorunları sadece biz bilmiyoruz. Hocalar da kulüpleri yakından takip ediyor ve olanı biteni görüyor. Mevcut şartlarda Erzurumspor’a yetenekli ve kaliteli bir hocanın bulunup getirilmesi çok zor!” yorumunda bulunuyor.