Yerel Haber Girişi : 25 Nisan 2022 14:45

Horasan’da AK Parti rüzgarı 

Horasan’da AK Parti rüzgarı 
Horasan’da AK Parti rüzgarı 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, iftar yemeği öncesinde partililere ve vatandaşlara yemek dağıtımı yaptı.

Erzurum’un Horasan ilçesinde AK Parti rüzgarları esti. İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Yönetim Kurulu üyeleri Samih Kavaz ve İbrahim Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat’la birlikte Horasan’a adeta çıkarma yaptı. AK Parti Horasan İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen iftar yemeğinde partililerle bir araya gelen heyete, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ve İlçe Başkanı Recep Karataş eşlik etti. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, iftar yemeği öncesinde partililere ve vatandaşlara yemek dağıtımı yaptı. Elindeki kepçeyle iftar yemeği servisi yapan Başkan Öz, siyasette olduğu kadar, ikram işlerinde de ne kadar hünerli olduğunu gözler önüne serdi. 

 

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL 

İftar yemeğinin ardından Gençlik Buluşmaları etkinliği kapsamında Horasan’daki gençlerle bir araya gelen Altınok, Öz ve Polat, 2023 hedeflerine vurgu yaptı, birlik ve beraberliğin önemini anlattı. 

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığının altını çizerek, “Türkiye artık kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi kararlarını kendisi alabilen, dünyada ve bulunduğu coğrafyada dilediği gibi oyun kurabilen bir ülke halini aldı. Bundan duyulan rahatsızlık elbette büyük olacak. Çünkü birileri bu ülkeyi artık dilediği gibi yönetemiyor, sömüremiyor, kullanamıyor. AK Parti iktidarımız sayesinde bu ülkede artık millet ne diyorsa, o oluyor” dedi.  

 

MUHALEFETLERİ DÜŞMANLIK BOYUTUNDA 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, pandemi sebebiyle dünya genelinde yaşanan küresel bir ekonomik kriz olduğunu dile getirerek, “Türkiye’de AK Parti’ye muhalefeti düşmanlık boyutuna taşımış öyle kesimler var ki, küresel ekonomik krizin faturasını bile utanmasalar AK Parti’ye mal edecekler. Bunlara karşı uyanık olmalıyız, bu tür algı oyunlarına karşı tetikte olmalıyız. Bu sıkıntılı günler elbette gelip geçecek; fakat bu süreçte sergileyeceğimiz birlik ve beraberlik, elimizdeki en büyük gücümüz ve kozumuz olacak. Bundan vazgeçmemeliyiz” diye konuştu.