ÖZEL HABER Haber Girişi : 15 Ağustos 2022 11:34

İlçeler MHP ile hareketlendi

İlçeler MHP ile hareketlendi
“Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Erzurum’da birbirinden renkli görüntüler oluşturdu.
İlçeler MHP ile hareketlendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından organize edilen “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Erzurum’da birbirinden renkli görüntüler oluşturdu. Narman’dan başlayan ve üç gün devam ederek Horasan’da sona eren buluşma toplantılarına hem partililer, hem de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MYK üyeleri Adem Yurdagül ve Tarkan Toper, Erzurum İl Başkanı Naim Karataş‘ın katılımıyla gerçekleştirilen ilçe buluşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verilirken 2023 hedefleri de ele alındı.

 

İLÇE BULUŞMALARI NARMAN’LA BAŞLADI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın’ın başkanlık ettiği heyet, “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”na Narman ilçesiyle start verdi. Geçtiğimiz Cuma günü başlayan ilçe turları kapsamında Narman’a giden MHP’li kurmaylar, Narman İlçe Başkanı Kenan Aydın ve teşkilatı tarafından konuk edildi. İlçede partili yöneticiler ve vatandaşlarla bir araya gelen Aydın ve beraberindekiler, daha sonra Olur ilçesine hareket etti. Narman’da olduğu gibi, Olur’da da büyük bir ilgiyle karşılanan MHP’li yöneticiler, burada gerçekleştirilen toplantının ardından Oltu’ya geçtiler. Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun’un yanı sıra Şenkaya İlçe Başkanı Şenaşy Ören ve yönetiminin de hazır bulunduğu toplantıda partili vatandaşlarla sohbet eden Kamil Aydın ve beraberindeki MHP’li yöneticiler, Cumartesi gününü ise, Çat, Aşkale, Pazaryolu ve İspir’e ayırdı.

 

HER İLÇEDE BÜYÜK İLGİ

“Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”nın Cumartesi günü ilk toplantısını Çat’ta gerçekleştiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın ve beraberindeki MHP’li kurmaylar, burada Çat İlçe Başkanı Yılmaz Polat’la bir araya geldi. Parti çalışmalarına ilişkin bilgi aldıkları Çat ilçe yönetimiyle birlikte partili vatandaşlarla buluşan Aydın, sonra Aşkale’ye hareket etti.  İlçe Başkanı Toksöz Kartal tarafından karşılanan MHP’li yöneticiler, buradaki ilçe toplantısından sonra Pazaryolu ve İspir’in yolunu tuttu. Gittikleri her ilçede büyük ilgiyle karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Aydın, İstanbul Milletvekili Erdem, MYK üyeleri Yurdagül ve Toper ile Erzurum İl Başkanı Karataş, 2023 seçimlerinin önemini vatandaşlarla birebir anlattı.

 

PASİNLER, KÖPRÜKÖY, HORASAN…

İlçe buluşmalarının son gününde Pasinler, Köprüköy ve Horasan’a çıkarma yapan MHP’li yöneticiler, Pasinler’de İlçe Başkanı Recep Zilbelaz, Köprüköy İlçe Başkanı Envar Karasu ve Horasan İlçe Başkanı Köksal Çerçi tarafından konuk edildi. İlçe başkanlarıyla birlikte partili vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren MHP’li kurmaylar, önümüzdeki hafta Cuma gününden itibaren ilçe gezilerine devam edecek. Heyetin önümüzdeki hafta ziyaret edeceği ilçeler ise, Karayazı, Karaçoban, Hınıs, Tekman, Tortum, Uzundere, Palandöken, Yakutiye ve Aziziye ilçeleri olacak.