Ünlü oyuncu Julian McMahon, kanser nedeniyle hayatını kaybetti. Ölümünün ardından net serveti 16 milyon dolar olarak açıklandı.
Aktörün eşi Kelly McMahon, bir açıklama yaparak eşinin evlerinde huzur içinde vefat ettiğini duyurdu. Açıklamada, Julian'ın hayatı boyunca ailesini, arkadaşlarını, işini ve hayranlarını çok sevdiği belirtildi. En büyük arzusunun, mümkün olduğunca çok insana neşe ve ışık saçmak olduğu ifade edildi.
Julian McMahon'ın ölüm sebebi, baş ve boyun kanserinin akciğere metastaz yapması olarak açıklandı. Merhum Avustralya Başbakanı Sir William McMahon ve merhum eşi Lady Sonia McMahon'ın oğlu olan McMahon'ın öldüğünde net değerinin 16 milyon dolar olduğu ortaya çıktı. Nip/Tuck dizisinde rol alan aktör, bölüm başına 125 bin ila 155 bin dolar kazanıyordu.
McMahon'un servetinin önemli bir kısmı ABD ve Avustralya'daki gayrimenkullerinden geliyordu. Los Angeles'taki evini karlı bir şekilde satan McMahon, Malibu'daki mülkünü de satmıştı. Kariyerine 1990'ların başında Avustralya dizisi 'Home and Away' ile başlayan McMahon, 'Profiler', 'Charmed', 'Nip/Tuck' ve 'FBI: Most Wanted' gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca 'Fantastic Four' filmlerindeki Doctor Doom karakteriyle de tanınıyordu.