Yerel Haber Girişi : 15 Ocak 2022 13:00

KADROMUZ SAKAT YÖNETİM RAHAT!

KADROMUZ SAKAT  YÖNETİM RAHAT!
KADROMUZ SAKAT YÖNETİM RAHAT!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un yarın oynayacağı Bursaspor maçı, sakatlıklar yüzünden kara kara düşündürmeye devam ediyor. Mavi beyazlı ekipte Eren Tozlu, Ally Malle, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Gökhan Kardeş ve Süleyman Koç’un sakatlıkları sürerken, Eren’in durumu bugün netlik kazanacak. Hücuma katkı sunan ve savunmanın bel kemiğini oluşturan futbolcuların sakat oluşu, teknik heyeti büyük bir çıkmaza sürüklerken, yönetimin ara transfer dönemine yönelik herhangi bir adım atmıyor oluşu ise, endişenin boyutlarını daha artırıyor. Taraftarlar, “Sakatlıklar ortada, sorun çok büyük! Ama yönetimin tavrı ve rahatlığı akıl alır gibi değil! Kadronun neredeyse yarısı sakat, bu süreç ne zamana kadar böyle devam edecek?” diye sordular.

 

TEK TESELLİ NOVİKOVAS

Gökhan Kardeş’in sahalardan en az 1,5 ay uzak kalacağı ifade edilirken, Erzurumspor’un etkili kanat oyuncusu Ally Malle Bursaspor maçında da forma giyemeyecek. Kadro derinliğini kaybeden mavi beyazlı ekipte Bursaspor maçına nasıl bir kadroyla çıkılacağı merak edilirken, taraftarın tek tesellisi ise, bu maçta forma giyecek Novikovas oldu.

 

TARAFTAR TEPKİLİ

Taraftarlar, “Savunma hattında sıkıntı var, Aykut’un durumu belli değil. Gökhan yok, Akbaş yok. Sakatlıklar yüzünden kaybettiğimiz puanlar ortada ve ilaveten Bursaspor maçı da zor bir deplasman... Buna rağmen yönetimin olup biteni sadece seyretmekle meşgul oluşu da, ayrı bir sorun. Transfer tahtasını açmamız gerektiğini henüz daha anlamış değiller!” şeklinde konuştular.