ÖZEL HABER Haber Girişi : 18 Temmuz 2023 13:42

Kadroya takviye şart!

Kadroya takviye şart!
Erzurumspor FK’da transfer tahtası yeniden gündem oldu.

Erzurumspor FK’da yeni sezon hazırlıkları sürerken, transfer tahtası yeniden gündem oldu. Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Sebila FK ile oynadığı hazırlık maçında 4-3 mağlup olan mavi beyazlı takımın acilen takviye edilmesi gerektiğini düşünen taraftarlar, “Mevcut kadroyu korumak ne kadar önemliyse, takıma takviye yapmak da o kadar önemli” görüşünü paylaşıyor. 

KADROYU KORUMAK YETMEZ! 
Mavi beyazlı kulübün aylardır süren belirsizlikten artık kurtarılması gerektiğini vurgulayan taraftarlar, “Şu anda önümüzdeki en büyük engel transfer tahtası. Mevcut kadroyu korusak bile sakatlıkların, cezaların önüne geçilemiyor, böle olunca da kadro eksik kalıyor. Kadro derinliğimizin olabilmesi için yapıp edip transfer tahtasını sorun olmaktan çıkartmamız gerekiyor” dediler. 

SEKMEN YANINDA MI GETİRDİ? 
Öte yandan Erzurumlu zengin iş insanlarına seslenen taraftarlar, kulüp için adım atmasını sadece Mehmet Sekmen’den beklemenin yanlış olacağını dile getirerek, “Kenarda durup ortada görünmenin hiçbir anlamı yok. Bu takım Erzurum’un takımı ve bu takımın derdiyle herkesin dertlenmesi gerekiyor. Hoş Erzurum’a gelirken bu takımı Mehmet Sekmen yanında getirmedi. Bu takım hep vardı, bu yüzden sorumluluk sadece Başkan Sekmen’in omuzlarına yüklenmemeli!” diye konuştular.