ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Nisan 2023 11:21

Kaldı geriye 6 maç 

Kaldı geriye 6 maç 
Erzurumspor FK’nın oynayacağı tam 6 maçı kaldı.

Sezonun boyu kısaldıkça ligin alt ve üstündeki mücadeleler kızışırken, Dadaş’ın önünde ise sadece 6 maçı kaldı. Bu haftas sonunda Manisaspor’la karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor FK’nın bir sonraki rakibi ise, Bandırmaspor olacak. Kazım Karabekir Stadyumu’nun maç oynatmaya elverişsiz olması nedeniyle her karşılaşmasına deplasmanda çıkan Erzurumsporlu futbolcular, Gençlerbirliği, Sakarya, Altınordu ve Boluspor’la ikinci randevusuna çıkacak.

DADAŞ’IN İDMANI SÜRÜYOR 
Kulüp tesislerinde sürdürdüğü antrenmanlarda kuvvet ve dayanıklılığın yanı sıra teknik ağırlıklı çalışmalar yapan mavi beyazlı takımın, hafta sonunda İstanbul’a gitmesi planlanıyor. Maçın nerede oynanacağı henüz belli olmazken, mavi beyazlı yönetimin görüşmelerini sürdürdüğü dile getiriliyor. 

TARAFTAR TEPKİLİ 
Erzurumsporlu taraftarlar ise, takımın yaşadığı bu sıkıntılara isyan ederek, “Siyasi erklerimiz vakti zamanında sözümüzü dinleyip ve kendi verdikleri sözleri de tutmuş olsalardı, şimdiye bu sıkıntıları yaşıyor olmazdık. Koskoca stadyum bir anda işe yaramaz ilan edildi ve koskoca Erzurumspor deli düzde kaldı” dediler.