ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Mayıs 2022 12:51

Karaca’dan ince işçilik! 

Karaca’dan ince işçilik! 

Erzurum Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca, ESOB’da yapılan seçimlerin ardından sitem dolu bir mesaj paylaştı. Başkan Karaca, mesajında birtakım göndermelerde de bulunarak, “Bizi satan oda başkanlarını özellikle tebrik ediyorum” dedi. 

Hikmet Karaca, paylaşımında ESOB seçiminde oy kullanan 39 esnaf odasının 17’sinin kendilerine, 22'sinin de Rasim Fırat’a oy kullandığını belirterek, “Mevcut yönetim, iktidarda bulunmanın avantajı ile birliğin bütün maddi ve manevi imkânlarını kullanmasına rağmen sadece 4,5 odanın oy farkı ile seçimi kazandı. Seçim sabahına kadar bizden görünüp, son dakikada bizi satan oda başkanlarını tebrik ediyorum!” ifadesini kullandı. 

 

FIRAT’A ODASIZ BAŞKAN YAKIŞTIRMASI 

Hikmet Karaca, seçim sonucunun açıklanmasıyla birlikte ortaya koyulan tavrı da eleştirdi. Karaca, paylaşımına; “Erzurum esnafının ekonomik durumu, işsizliği ve çaresizliği ortadayken seçim sonucu açıklandıktan hemen sonra davul zurna eşliğinde zil takıp oynayan oda başkan ve yöneticilerini de tebrik ediyorum! Yıllardır ESOB'un başında bulunmasına rağmen esnafın bütün sorunlarına kayıtsız kalan, sadece makamını korumanın verdiği zevk ve şevkle pazar akşamı davul zurna eşliğinde oynayan odasız, dükkansız ve esnafın sorunlarından habersiz birlik başkanını da tebrik ediyorum!” notunu düştü.  

 

“BENİM TALİHSİZ ERZURUM’UM”

Erzurum Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca, seçimde oy kullanarak Rasim Fırat’tan yana tercih sergileyen esnafa da gönderme yaptı. Karaca, şunları paylaştı: “Yıllardır oda başkanlığında bulunan, sadece seçim dönemlerinde ortaya çıkan, esnafın hiçbir sorunu ile ilgilenmeyen, odasına bağlı esnafının sorunlarını bile dile getirmekte yetersiz kalan oda başkanlarını seçen Erzurum esnafını da tebrik ediyorum! Yine de can sağ olsun, benim güzel ve talihsiz Erzurum’um”