ÖZEL HABER Haber Girişi : 27 Ekim 2022 13:48

Karataş’tan CHP VE İP’e TOGG TEPİSİ 

 Karataş’tan CHP VE İP’e  TOGG TEPİSİ 
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Türkiye’de bir muhalefet düşünün ki, ülkesinin milli kazanımlarına ve değerlerine sırt dönüyor” dedi.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Türkiye’de bir muhalefet düşünün ki, ülkesinin milli kazanımlarına ve değerlerine sırt dönüyor” dedi.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un fabrika açılışına katılmayacaklarını açıklayan muhalefet liderlerine tepki gösterdi. Başkan Karataş, “Biri helalleşmeden bahsedip, millete sırtını dönüyor, diğeri milliyetçilikten bahsedip milli bir değere sırt dönüyor. İşte bunların kumaşı bu kadar” diyerek, bu topraklar üzerinde yaşayan ve bu milletin ferdi olan her bir bireyin yerli ve milli otomobil markasıyla gurur duyması gerektiğini söyledi. Karataş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, TOGG fabrika açılışına katılmayacaklarını açıklamalarının ardından muhalefetin gerçek yüzünün bir kez daha ortaya çıktığını anlatan Karataş, “Muhalefet partisi bile olsalar yüzlerini dönmeleri gereken şey bu ilkenin milli ve yerli değerleri, kazanımları olmalıdır. Ama bunlar bu değerlere ve kazanımlara maalesef sırtlarını dönüyorlar. Önceden planlanmış hangi program böyle bir açılıştan çok daha önemlidir? 29 Ekim Cumartesi günü Kılıçdaroğlu’nun da, Meral Akşener’in de hangi programlara katıldıklarını hep birlikte göreceğiz. Kaldı ki, bu ülkenin yerli ve milli bir kazanımı olan TOGG’un dışında nasıl önemli bir gündem ve programlarının olduğunu bilmiyoruz” diye konuştu.

 

MİLLET SAHİP ÇIKIYOR

TOGG’un bu milletin yükselen bir markası olduğunu ifade eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Elin gâvuru bile yerli otomobilimizi hayranlıkla izlerken ve merak ederken, bizim muhalefetimiz sırtını dönüyor. Ve bu anlayış ülkeyi yönetmeye kalkıyor, helalleşmekten bahsediyor, milliyetçilikten bahsediyor” şeklinde konuştu.

Yerli otomobil fabrikasının ve milli marka TOGG’un ne Kılıçdaroğlu, ne de Akşener’in övgüsüne ihtiyaç duyduğunu anlatan MHP Erzurum İl Başkanı Karataş, “TOGG, bu aziz milletin bir markası, bir değeridir. Bu değere sahip çıkan millet varken, illet ve zillet ittifakının sahip çıkmamasının hiçbir hükmü ve değeri yoktur. Allah hayırlı ve mübarek etsin. Milletine, milletinin değerlerine ve kazanımlarına sırt çevirenlere de, bu ülkede fırsat vermesin!” niyazında bulundu.