ÖZEL HABER Haber Girişi : 11 Ağustos 2022 12:48

Karataş’tan CHP’ye salvo

Karataş’tan CHP’ye salvo
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “CHP Erzurum’dan alacağı dersi fazlasıyla almıştır” dedi.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “CHP Erzurum’dan alacağı dersi fazlasıyla almıştır. Dadaş, CHP’nin şovunu yememiştir, gereken cevabı vermiştir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, geçtiğimiz hafta Erzurum’a gelen CHP Genel Başkanı ve milletvekillerinin Dadaşlar diyarında umduklarını bulamadıklarını söyledi. Erzurum’un, Türkiye’nin vitrini olduğunu ve siyaseten Erzurum’daki atmosfer ne ise, Türkiye’deki atmosferin de o yönde şekillendiğinin altını çizen Başkan Karataş, “CHP’lilerin Erzurum’da aldıkları yanıt, öyle zannediyorum ki, önümüzdeki yıl alacakları cevabın ne olacağını ortaya koymuştur. Bu işler öyle at arabasına binip şov yapmaya benzemez. Dadaş, adamı işte öyle attan düşmüşe döndürür” diye konuştu.

 

KARATAŞ AÇTI AĞZINI, YUMDU GÖZÜNÜ 

MHP İl Başkanı Karataş, yıllardır iktidar yüzü göremeyen ana muhalefet partisi liderinin Erzurum üzerinden prim kasmaya çalışmasını başından beri yanlış bulduğunu hatırlatan Karataş, “Ben onlar Erzurum’a gelmeden önce söyledim. Erzurum’dan size ekmek çıkmaz dedim. Ama onlar ne yaptı? İlla bunu yaşayarak öğrenmek istedi. Geldiler, Erzurum tabiriyle alımlarını aldı ve gittiler. Eğer bir tavsiye isterlerse, CHP zihniyetine şunu öneriyorum. Gitsinler, sağlam kafayla düşünsünler ve acaba yıllardır neden iktidar olamadıklarını kendilerine sorsunlar. Samimi iseler zaten cevabı hemen bulurlar. Ama geldiğimiz noktada onların cevap bulmak gibi bir gayeleri yok. Onlar iyi şov yapsınlar, tezgâhlar kursunlar, komplolar planlasınlar, tiyatro çevirsinler, algı yapmaya çalışsınlar. Onların işi bu… Milletimiz her şeyin farkında, bu yüzden Erzurum’da da gereken cevabı almış ve gitmişlerdir. Milletimiz bunlara ve kurdukları şer masasında bunlarla birlikte oturanların alayının suratına Osmanlı şamarını nasılsa nakşedecektir” ifadelerini kullandı.