ÖZEL HABER Haber Girişi : 24 Haziran 2023 09:57

KRİTİK GÜN!

KRİTİK GÜN!

Erzurumspor FK’nın 25 Haziran tarihine ertelenen genel kurulu yarın toplanacak. Aday çıkmadığı için ertelenen kongrede yarın da aday çıkmaz ve herhangi bir son dakika sürprizi yaşanmazsa, mavi beyazlı kulübün yönetimi için kayyım ataması yapılacak. Taraftarlar ise, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in her an bir sürpriz yapabileceğini ve takımı bu belirsizlik ortamından kurtaracağını düşünüyor. 

SAMİMİ DEĞİLLER 
Erzurumspor Kulüp Başkanlığı için sosyal medyadan açıklama yapmakla yetinen bazı isimlerin kongre günü ortaya çıkıp çıkmayacakları merak konusu olurken, taraftarlar ise söz konusu isimleri samimi olmamakla suçluyor. Bu isimlerin Erzurumspor’a bugüne kadar hiçbir katkılarının olmadığını ifade eden taraftarlar, “Gölge etmesinler başka şey istemiyoruz” dediler. 

BORÇ GİDEREK ARTIYOR 
Transfer tahtası kapalı olduğu için transfer yapamayan ve sıkıntılara rağmen TFF 1. Lig’de kalmayı başaran Erzurumspor FK’nın borcu da, yükselen döviz kuru sebebiyle tırmanmaya başladı. Mavi beyazlı kulübün transfer tahtasının açılabilmesi için gerekli olan 85 milyon liranın 120 milyon liranın üzerine çıktığı tahmin edilirken, kurdaki yükseliş sürdükçe borçların da yükselmeye devam edeceği belirtiliyor.