Yerel Haber Girişi : 04 Nisan 2022 14:01

Lig sonuncusuna gol yağmuru 

Lig sonuncusuna gol yağmuru 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, haftalardır süren galibiyet hasretine Balıkesir deplasmanında son verdi. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, haftalardır süren galibiyet hasretine Balıkesir deplasmanında son verdi. Mavi beyazlı takım, çıktığı hayati önem taşıyan Balıkesirspor maçını 5-1 kazandı. Olanare, Mücahid ve Eren Tozlu’nun golleriyle 6 haftanın ardından ilk kez 3 puanla tanışan Erzurumspor, Play-Off umudunu yeniden yeşertti. 11 puanlı lig sonuncusu olan rakip takımı kendi evinde adeta gol yağmuruna tutan mavi beyazlı takımda yüzler yeniden gülerken, bu galibiyet Muzaffer Bilazer’e de rahat bit nefes aldırdı. Rakip kalede mutlak gole dönüşebilecek iki ayrı şutun direkten döndüğü maçta, altyapıdan yetişen futbolcular da forma giyme fırsatı buldu. 

 

BUNU BAŞARI SANMASINLAR!

Erzurumsporlu taraftarlar, takımın Balıkesirspor karşısında farklı bir skorla galip gelmesinin kesinlikle bir başarı olarak algılanmaması gerektiğini vurgulayarak, “Biz oyundan ya da gollerden ziyade aldığımız 3 puana sevindik. Yoksa takım da, hoca da ortada alkışlanmayacak bir durum olmadığını çok iyi biliyor” dediler. 

 

TARAFTAR BEKLENTİLİ DEĞİL 

Takımın önünde 7 maç kaldığını ve Süper Lig hedefini bu maçlarda sergilenecek performans ve sonuçların şekillendireceğini kaydeden taraftarlar, “Geldiğimiz nokta bu takımın olması gereken yer değildi. Kaybettiğimiz puanlar ve elimizin tersiyle ittiğimiz şampiyonluğun ardından Süper Lig inancımızın çok zayıf kaldığı bir noktadayız. bu yüzden fazla da beklenti içerisine girmek istemiyoruz” diye konuştular.