ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Temmuz 2022 13:23

Memleket’in hali harap!

Memleket’in hali harap!
Muharrem İnce’nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi’nde sular bir türlü durulmak bilmiyor.

Muharrem İnce’nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi’nde sular bir türlü durulmak bilmiyor. Partinin kurucu İl Başkanı Serhatcan Eş, yaptığı zehir zemberek paylaşımların ardından Erzurum İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Erzurum’daki Memleket Partili vatandaşları şaşırtan bu gelişme, kimi partililer tarafından sevinçle karşılandı. Memleket Partili bazı vatandaşlar, “Erzurum’da işler zaten yolunda gitmiyordu. Böyle olması çok daha iyi oldu. Genel Merkez umuyoruz en kısa sürede partimize Erzurum’da güç kazandıracak bir isimle yola devam eder. Serhatcan Eş özünde iyi bir insan olabilir, ancak Erzurum’a ve Erzurum siyasetine uzak bir isimdi. Böylesi hem kendisi, hem de partimiz adına daha iyi oldu” dediler.

 

ÖNCE İSTİFASINI AÇIKLADI…

Memleket Partisi’nde kurucu İl Başkanı olan Serhatcan Eş, birbiri ardına yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Başkan Eş, ilk paylaşımında istifasını şu cümlelerle duyurdu: “Değerli yol arkadaşlarım il başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Tanıdığım tüm il başkanlarına parti meclisi üyesi arkadaşlarıma ve sayın genel başkanım Muharrem İnce beye teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum.

Sevgilerimle Allah'a emanet olun”

 

YERLERDE SÜRÜNÜYORSUNUZ!

Memleket Partisi’nin müstefi il başkanı Eş, bu paylaşımın ardından ertesi gün yaptığı bir başka paylaşımda ise, şunları söyledi: “Keşke benim istifamın arkasından şov yapıp genel başkanımızın yanındayız resmî paylaşan il başkanları normal zamanlarda da mücadele verip partiyi büyütmeye çalışsaydınız. İşiniz takla atmak rezilsiniz! Yerlerde sürünüyorsunuz! Bunu siz de biliyorsunuz. Utanın bari!”