ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Haziran 2023 12:34

Meraklı bekleyiş sürüyor 

Meraklı bekleyiş sürüyor 

Erzurumspor FK’da sessiz olduğu kadar meraklı bekleyiş de devam ediyor. Başkanlık kongresinin 25 Haziran tarihine ertelenmesinin ardından bir takım çevreler sosyal medya üzerinde boy göstermeye başlarken, söz konusu kesime taraftarlar da artık prim vermiyor. Erzurumspor’u kullanarak kişisel reklamlarını yapma peşinde olanlara mavi beyazlı camia tarafından itibar edilmezken, sağlam kaynaklar, bu hafta içerisinde oldukça sıcak gelişmelerin yaşanabileceğini öne sürüyor. 

SEKMEN VARSA… 
Erzurumspor FK’nın Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’in büyük bir titizlik ve dikkatle takip ettiği sürecin nasıl sonuçlanacağı bilinmezken, taraftarın en büyük tesellisini de yine Başkan Sekmen oluşturuyor. Erzurumsporlu taraftarlar, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in kulübün sahipsiz kalmasına göz yummayacağını dile getirerek, “Mehmet Sekmen varsa, Erzurumspor’un sorunu her türlü çözülür” görüşünü paylaşıyor. 

SANAL ADAYLAR 
Öte yandan sosyal medyadaki başkan adaylığı hikayeleri ise, taraftarlardan artık büyük tepki çekiyor. Kulübe ve takıma en küçük bir katkısı dahi bulunmamış olan bazı kişilerin kendi kendilerine gelin güvey olduklarına dikkati çeken taraftarlar, “Markete ekmek almaya gönderseniz, birini daha yoldayken yiyecek olanlar, kalkmış kulüp başkanlığından, kurumsallıktan ve şirketleşmekten bahsediyor. Mümkünse bu takıma gölge etmesinler, onlardan başka bir şey istemiyoruz!” dediler.