ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Ağustos 2022 11:45

MHP’de ilçe seferberliği

MHP’de ilçe seferberliği
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ilçe buluşmaları için seferberlik başlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ilçe buluşmaları için seferberlik başlattı. Partisinin organize ettiği “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında dün Erzurum’a gelen ve ayağının tozuyla ilçe turlarına çıkan Kamil Aydın, ilçelerin tamamında vatandaşlar ve partililerle bir araya gelecek. İlk ilçe seferini dün Narman, Olur, Oltu ve Şenkaya’ya gerçekleştiren Aydın, bugün Çat, Aşkale, Pazaryolu ve İspir, yarın da Pasinler, Köprüköy ve Horasan’a çıkarma yapacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın’a, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MYK üyeleri Adem Yurdagül ve Tarkan Toper, Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Gökçan da eşlik ediyor.

 

SON ETAP MERKEZ İLÇELER

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ın ilçe turları kapsamında önümüzdeki hafta sonuna doğru gerçekleştirilecek ilçe turları ise, Cuma günü Karayazı, Karaçoban, Hınıs ve Tekman, haftaya Cumartesi günü de, Tortum ve Uzundere şeklinde gerçekleşecek. Kamil Aydın’ın “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında gerçekleştireceği ilçe buluşmalarının en son etabı ise, merkez ilçelerle tamamlanacak. Aydın, 21 Ağustos Pazar günü ise, Aziziye, Palandöken ve Yakutiye’deki vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelecek.

 

NEDEN DESTEK VERİLMELİ?

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum’un ilçelerine sık sık gerçekleştirdiği ziyaretleri bu kez “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında yapmaya başladıklarını belirterek, “Gittiğimiz her yerde, kadim şehrimizin her ilçesinde 2023 seçimlerinin önemini hemşehrilerimize anlatacak ve Cumhur İttifakının neden desteklenmesi gerektiğini ayrıntılı biçimde ele alacağız” dedi.