ÖZEL HABER Haber Girişi : 09 Ekim 2023 11:02

MHP’de Palandöken buluşması

MHP’de Palandöken buluşması

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, partisinin Palandöken İlçe Teşkilatı ile buluştu. Palandöken merkez ve bağlı mahallelerin muhtarlarının da katılımıyla düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantısında hem yerel seçimler konuşuldu, hem de görüş alışverişinde bulunuldu. MHP Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu’nun yanı sıra Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar’ın da katıldığı Palandöken buluşmasında, MHP İl Başkanı Yurdagül birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Başkan Yurdagül, MHP’nin Türk siyasetine teşkilatçılık ve dava bilinciyle damgasını vurmuş olan bir siyasi parti olduğunu dile getirerek,  “Yarım asrı aşkın bit zamandır dava bilincinden zerre kadar taviz vermemiş, ülkesi ve milleti uğruna sayısız fedakarlığa katlanmış bir siyasi geleneğin temsilcileri olarak bizler, hangi sıkıntılarla karşılaşırsak karşılaşalım; mücadeleden gayretten ve çalışmaktan bir an olsun vazgeçmedik. Bu dün de böyleydi, bugün de, yarın da böyle olacak” dedi. 

MUHTARLARIN MİSYONU 
Palandöken ilçesinde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yurdagül, ilçeye bağlı mahalle muhtarlarına da seslendi. Mahalle muhtarlarının yerel yönetim sisteminin en önemli birimi olduğunu kaydeden Yurdagül, “Yerel yönetim sürecinde vatandaşa en yakın, sorunları ve beklentileri herkesten çok iyi bilen, çözüme giden yolların da farkında olan muhtarlarımız aslında çok büyük bir misyon yüklenmiştir durumdalar. Bu bakımdan halk üzerinde emekleri çok fazladır, gayretleri çok büyüktür. Bu yüzden muhtarlarımızla elimizden geldiğince sık sık bir araya gelerek vatandaşlarımızın beklentilerini dinleyeceğiz. Biz her saman çözümün bir parçası olmaktan yanayız. Çünkü siyasetin gereği budur; öznesi insandır, millettir. Bizim yol haritamız millete rağmen değil, millet için siyasettir, amacımız ülkemize ve milletimize hizmettir” diye konuştu. 
Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu ve teşkilatına da ev sahipliği için teşekkür eden Yurdagül, yerel seçimler üzerine de konuştu. 

CUMHUR İTTİFAKI RUHU
Yurdagül, “Milliyetçi Hareket’in tarihinde seçimlerde elde edilen millet adına zaferler var millet adına sevinçler var. Geride bıraktığımız mayıs seçimleri gibi önümüzdeki yıl mart ayında yapılacak yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı ruhu ve birlikteliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim zillete de illete de pabuç bırakmaya niyetimiz yoktur. Bizim Cumhur İttifakı ruhunu besin kaynağı gözüyle gören beslemelere de tahammülümüz yoktur. Milletimiz ne diyorsa odur, ne istiyorsa odur” diye konuştu.