ÖZEL HABER Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 13:17

MHP KONGRELERİ SÜRÜYOR

MHP KONGRELERİ SÜRÜYOR

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum teşkilatlarında kongre süreci devam ediyor. Hazırlanan kongre takvimine göre; MHP’nin Erzurum’daki tüm kongreleri 4 gün içerisinde tamamlanmış olacak. 11 Ağustos’ta Aziziye, Çat, İspir ve Pazaryolu ilçeleriyle start verilen kongreler, 15 Ağustos’ta Hınıs, Karayazı, Tekman ve Karaçoban ilçeleriyle son bulacak. MHP’nin Erzurum’daki ilçe kongreleri dün Yakutiye, Aşkale, Oltu ve Olur ilçeleriyle devam ederken, bugün de Şenkaya, Narman, Tortum ve Uzundere ilçelerinde başkanlık seçimleri yapılacak. Geçtiğimiz hafta Cuma günü başlayan kongrelerin son etabı ise, yarın Hınıs, Karayazı, Tekman ve Karaçoban’la tamamlanacak. 

YURDAGÜL BİLGİ VERDİ 
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Biz kongrelerimizde başkan seçmiyoruz, biz kongrelerimizde toy tutuyoruz, güç depoluyoruz, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiriyoruz” dedi. 
Erzurum’daki kongrelerin MHP’ye yakışır bir ahenk ve havada geçtiğini anlatan İl Başkanı Adem Yurdagül, “Kongrelerimize Aziziye ilçemizle başladık. Çat, İspir, Pazaryolu, Palandöken, Horasan, Pasinler, Köprüköy, Yakutiye, Aşkale, Oltu ve Olur ilçelerimizle devam ettik. Bugün de Allah kısmet ederse, Şenkaya, Narman, Tortum ve Uzundere ilçelerimizin kongrelerini gerçekleştireceğiz” diye konuştu. 

TEŞKİLATLARIN EMEĞİ… 
Öte yandan MHP’nin 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde kaydettiği başarının arka planında teşkilatların büyük emek ve özverisinin bulunduğunu dile getiren MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Bizim her teşkilatımız ayrı bir gücü, ayrı bir dayanışma örneğini ifade ediyor. Her bir teşkilatımız, Milliyetçi Hareket Parti’mizin yarım asrı aşan geçmişiyle, dava bilinci ve şuuruyla şekilleniyor. Bugüne kadar nasıl ki el ele verip, sırt sırta verip bugünlere geldiysek, bundan sonra da aynı idrak ve kararlılıkla yol yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.