ÖZEL HABER Haber Girişi : 16 Ocak 2023 15:39

Olur’da toplu açılış günü

Olur’da toplu açılış günü
Büyükşehir belediyesi bugün Erzurumun Olur içerisinde adeta açılış şov yapacak.

Doğalgaz Kültür merkezi yol yapımı  Yağmursuyu hattı dış cephe sağlıklastırma atıksu arıtma tesisi sulama tesisi araç filosu cami ve okul bakım onarımları gibi işlerin toplu açılış Töreni için bugün Olur’a çıkarma yapacak olan Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen ve kurmayları, bir kez daha gölge gösterecek. Erzurum protokolünde büyük ilgi göstermesi beklenen toplu açılış Töreni için tüm hazırlıklar tamamlanırken, açılışa katılacak olanlar bugün sabah erken saatlerde yola çıkacak. Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ilçeleri ile birlikte Erzurumun dört bir yanında hizmet ve yatırım seferberliği başladıklarını söyledi.

 

TOPYEKÜN KALKINMA SEFERBERLİĞİ

Göreve geldiği günden beri topyekün kalkınma seferberliği vurgusu yapan Erzurum Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen, “ biz her fırsatta hizmetlerden eşit biçimde istifade edilebilmesi noktasında büyük bir hassasiyet sergiledik. Erzurumu bu anlamda genel bir değerlendirmeye tabi tuttuk ve ilçelerimizin öncelikli ihtiyaç ve beklentilerini belirledik. Eşzamanlı olarak yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde dokunmadığımız sorunların çözüme kavuşturmadığımız neredeyse bir tek ilçe bile kalmadı. Her ilçemizin yatırımlarımızdan eşit bir biçimde istifade etmelerini sağladık. İlçelerimizde hangi sorunu tespit ettiysek o sorunun üzerine gittik ve çözüme kavuşturduk. Alt yapıdan üst yapıya çevre düzenlemesinden sosyal kültürel ve ekonomik alanda yaptığımız yatırımlara varıncaya kadar neredeyse gündelik yaşamın her alanına dokunduk” dedi.

 

SIRA OLUR İLÇESİNE GELDİ

Başlattıkları bu yatırım seferberliği çerçevesinde bugün de Erzurumun olur ilçesinde toplu açılışlar gerçekleştirecekleri bilgisini veren Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen” zaman zaman ilçelerimizde toplu açılışlar gerçekleştiriyor de yatırımlarımızı hizmete açıyoruz. Olur ilçemizde de bugün birbirinden farklı alanlarda yaptığımız hizmet ve yatırımların toplu açılışını gerçekleştirecek ve halkımızla yine bir bütün haline geleceğiz. Yatırımlarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.