ÖZEL HABER Haber Girişi : 07 Aralık 2022 11:38

Pasinler’e Varank desteği

Pasinler’e Varank desteği
Pasinler’e Varank desteği

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, arkasına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın desteğini de aldı. İlçede hayata geçirilecek olan Pasinler Sıla Tatil Evleri Projesi için Ankara’nın yolunu tutan Dölekli, Başkent’ten eli boş dönmedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret eden Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, üzerinde yoğun bir mesai harcadığı projesinden bahsetti. Dölekli’yi büyük bir ilgiyle dinleyen Bakan Varank, Pasinler’de hayata geçirilecek olan proje için destek sözü verirken, Pasinler Belediye Başkanı Dölekli ise Erzurum’a müjdeyle döndü. Başkan Ahmet Dölekli, Pasinler’in Erzurum’un termal zenginliğiyle ön plana çıkan ilçelerinden birisi olduğunu ifade ederek, “Hepimizin bir amacı var, ilçelerimizi ve şehrimizi güzelleştirmek. Biz de bu amaçla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

 

BAŞKAN DÖLEKLİ’DEN TEŞEKKÜR

Pasinler Sıla Tatil Evleri Projesi’nin ilçeye hareket ve canlılık kazandıracak bir çalışma olacağını anlatan Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, “Biz istiyoruz ki, ilçemiz yılın her döneminde iç turizmi canlı tutalım. Ülkemizin dört bir yanında yaşayan hemşehrilerimizi  ilçemize çekelim, onların konaklama imkanlarını oluşturalım. Bir nevi ilçemizi bir tatil beldemize dönüştürelim” diye konuştu.

Söz konusu projesinin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Dölekli, “Desteğini bizden esirgemeyen Bakanımıza da özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Kıymetli bir projenin ilçemize kazandırılmasında önemli bir rol oynayacak” dedi.