ÖZEL HABER Haber Girişi : 09 Aralık 2022 17:16

Pazaryolu’nda grup yol seferberliği

Pazaryolu’nda grup yol seferberliği
Pazaryolu’nda grup yol seferberliği

Büyükşehir Belediyesi grup yolları halkasına bir yenisini daha ekledi. 10 kilometrelik Gölyanı Pamukludağ grup yolu, 170 metre uzunluğunda 7 metre yüksekliğindeki çift taraflı duvar ve menfezle Pazaryolu için seferber olan Başkan Mehmet Sekmen, çalışmaları yerinde inceledi, yöre sakinleriyle bir araya geldi. Yeni yapılan grup yolları için kurban kesilmesi ve dualar edilmesinin ardından Başkan Sekmen, bölgede hızla devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Beraberindeki kurmaylarıyla birlikte yürütülen çalışmaların son durumunu değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe ve köy sakinlerinden büyük bir ilgi gördü. Sekmen, bir araya geldiği Pazaryolu sakinleriyle hem sohbet etti, hem de bölgede hayata geçirilecek olan yeni projelerden bahsetti.

 

SEKMEN: BİRLİKE KALKINIYORUZ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, göreve geldiği günden bu zamana kadar geçen süre zarfında sürekli topyekün kalkınmaya vurgu yaptığını hatırlatarak, “Şehrimizdeki kalkınma projeksiyonumuz bütünü kapsıyor. Yani ilçelerimizle, mahalle ve köylerimizle birlikte gelişelim, dönüşelim ve büyüyelim istiyoruz. Bu doğrultuda gerek altyapı, gerek ulaşım, gerekse üstyapı çalışmalarımızda hep büyük bir uyum ve ahenk ortaya koymaya çalışıyoruz. Hizmet üretirken, bu hizmetlerden eşit biçimde istifade etme konusunu da göz önünde bulunduruyoruz. Dolayısıyla hiçbir ilçemiz diğerinden geri kalmıyor. Ulaşım yatırımlarımızla da, bu hizmetlerimizi taçlandırıyoruz” diye konuştu.

 

ERZURUM HEPİMİZİN MEMLEKETİ

Pazaryolu’nda devam eden çalışmalar için kesilen kurban ve dualar eşliğinde yöre sakinlerine seslenen Başkan Sekmen, “Erzurum hepimizin memleketi ve hepimizin rüyası da Erzurum’u cazibe merkezi haline getirmek. Bunun için sorumluluğumuz neyi gerektiriyorsa yapacağız, yorulmadan, bıkıp ve usanmadan çalışacağız. Erzurum’un dört bir yanına olduğu gibi, Pazaryolu ilçemizde de birbirinden kıymetli çalışmalar yapacağız, yapıyoruz. Çalışmalarda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.