ÖZEL HABER Haber Girişi : 24 Şubat 2023 11:17

Peçetede DEFNE zamanı 

Peçetede DEFNE zamanı 
Erzurum’da peçete imalatına yönelik olarak bir imza atıldı ve bölgenin ilk peçete fabrikası açıldı.
Peçetede DEFNE zamanı 

Defne adını taşıyan fabrikada Z katlı havlu, kare servis peçetesi ve dispanser peçetesi imalatı yapılıyor. Şirket sahibi Zafer Taşçı, Kurtuluş Mahallesi’nde hizmete soktukları tesiste ilk etapta 10 kişiyi istihdam ettiklerini ifade ederek, “Memleketimizin parası yine memlekette kalacak” dedi. Erzurumda peçete imalatı yapan tek firma olduklarını ve bölgede de bir ilke imza attıklarını anlatan Zafer Taşçı, “Peçete imalatı gerçekten de özen isteyen bir iş. Bu manada gerekli teknik altyapımızı oluşturduk ve imalata başladık. Tesisimizde ilk etapta 10 kişiyi istihdam ettik. İmalat hedeflerimizi genişlettikçe istihdam sayısını da arttırmış olacağız” diye konuştu. 

ERZURUM VE BÖLGENİN EMRİNDE… 
Defne Peçete İmalatı olarak; Z katlı havlu, her türlü kare peçete ve servis peçetesi imal ettiklerini dile getiren İşletmeci Zafer Taşçı, “Tesisimizde kurulumunu gerçekleştirdiğimiz tüm teknik altyapımız, modern ekipmanlardan oluşuyor. Dolayısıyla her türlü peçete imalatını yapabiliyoruz. Sektöre yeni ve yerli bir renk kattığımız için gururluyuz. Kalite standartları çok yüksek olan peçetelerimiz kısa sürede Erzurum markası olacak ve sadece şehrimiz için değil, bölgemizin ihtiyacı için de üretim yapacağız” dedi.
Tesiste üretecekleri her türlü peçeteyi toptan ve perakende biçiminde satışa sunacaklarını dile getiren Taşçı, “İşletmemiz yerel ve yerli sermaye olarak hayırlı olsun. Hemşehrilerimizden göreceğimiz destekle katma değer üretecek, şehrimiz ekonomisi için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.