ÖZEL HABER Haber Girişi : 11 Kasım 2022 09:53

Sahada Başkan-İşçi buluşması 

Sahada Başkan-İşçi buluşması 
​​​​​​​Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, saha temaslarına aralıksız devam ediyor.
Sahada Başkan-İşçi buluşması 

Başkan Uçar, dün de ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, çalışanlarıyla bir araya geldi. Yakutiye’nin çeşitli noktalarında belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uçar, “Ekiplerimiz bizim kolumuz kanadımız, bu bakımdan onların çalışmaları bizim için çok önemli. Planladığımız işlerin zamanında tamamlanması da, sahada sürdürülen incelemelerle mümkün oluyor. Bu manada bizler de çalışanlarımızla sürekli temas halindeyiz. Sık sık bir araya geliyoruz, onları çalışma ortamlarında ziyaret ediyor, hem çalışmaları yerinde görüyoruz, hem de morallerini yüksek tutmaya çalışıyoruz. Onların gayreti ve özverili çalışmaları bizim için çok önemli” dedi.

 

SAHADA OLMAK ÖNEMLİ

Yerel yöneticiliğin doğrudan sahada olmayı gerektirdiğini vurgulayan Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, bu doğrultuda buldukları her fırsatta sahaya indiğini ve ilçe sakinleriyle sürekli iç içe olduğunu ifade etti. Vatandaşlarla sıkı diyaloglar kurmanın, sorunların ilk ağızdan tespit edilmesi anlamına geldiğini söyleyen Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, “Sahada olunca insanların beklentilerini çok daha kolay görebiliyor ve çözüme giden yolu hızlıca açabiliyorsunuz. Bu bakımdan saha temaslarına çok önem veriyoruz. Tabi çalışmalarımızın zamanında ve başarıyla sonuçlandırılmasında çalışanlarımızın gayreti de bizim için önemli” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR BORÇLUYUM

Haftanın belli başlı günlerinde belediye ekipleriyle sahada bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Uçar, “Hangi alanda çalışırsa çalışsın ve ne iş yaparsa yapsın, her bir çalışanımız bizim için çok kıymetli. Biz, çalışanlarıyla sıkı diyalog halinde olan ve onlarla sürekli irtibat halinde bulunan bir yönetim anlayışını güdüyoruz. Çünkü başarının bu yolla perçinleneceğine inanıyoruz. Bu manada çalışanlarımıza teşekkür borçluyum” dedi.